Baby armbandje met haar naam erop, zó mooi

Persoonlijker wordt het niet als je haar een gepersonaliseerd armbandje geeft. Deze zilveren armbandjes stel je zelf samen en ze groeien nog jaren met je baby mee. ā¤µļøŽ
Bezig met laden...
visibility

Lovely Letters zilver baby armbandje met naam

Haar naam meegeregen in dit schattige zilveren armbandje. De ouderwetse letterkralen in een modern en duurzaam jasje.

32,95

visibility

Lovely Letters parelarmbandje met naam of voorletter

Haar voorletter of naam rijg ik mee met dit lieve parelarmbandje. Speciaal als aandenken aan haar babytijd.

33,95

visibility

Dots met naambedel

De naam van je kindje aan haar eigen zilveren armbandje, persoonlijker kan niet. Het naamplaatje is in de vorm van een hartje en haar...

43,95

visibility

Cute naamarmbandje

De moderne versie van het plaatarmbandje voor baby's. Dit mooie kleurrijke armbandje draagt een bedel met daarop de naam van jouw meisje...

43,95

visibility

Classic met naambedel

Haar naam is natuurlijk de mooiste uit duizenden. Daarom mag hij prijken op deze baby armband met naam. Speciaal voor haar gemaakt, met...

43,95

visibility

Silver Stars met naam hartje

Sterretjes en haar naam, allemaal van echt zilver. Dat maakt dit baby armbandje wel heel bijzonder. Dit blijft voor altijd een tastbaar...

43,95

visibility

Silver Hearts met naam

De liefste hartjes voor het liefste meisje. Uiteraard met haar naam op een zilveren bedel gestempeld. Love, love, love...

43,95

visibility

Zilveren baby armbandje met naam STEL ZELF SAMEN

Kies het mooiste zilveren armbandje en de bijpassende naambedel. Je kan kiezen uit 6 lettertypes, dus persoonlijker kan niet.

39,90

Persoonlijk baby armbandje met naam

Van alle armbandje in de LOVY webshop springen de baby armbandjes met naam er écht uit. Al vanaf het begin van mijn webshop zijn deze gepersonaliseerde armbandjes erg populair.

Ik begrijp dat wel. Over de naam van het kindje hebben de ouders lang nagedacht en het is dan ook extra speciaal voor ze om een baby sieraad te krijgen met deze kindernaam.

Dat maakt het een aandenken aan de geboorte, waardoor ze het voor altijd zullen bewaren. Ik bied zowel zilveren naamarmbandjes aan als losse naambedeltjes die je bij elk baby armbandje in de webshop kunt bestellen. Alle bestellingen verlopen online, zo kun je met gemak vanuit huis je keuze maken.

Stempelen in plaats van graveren

De naamplaatjes en bedeltjes die aan mijn baby armbandjes met naam hangen, stempel ik met de hand. Daar gebruik ik stempels voor en dat is anders dan graveren. Meer hierover lees je in mijn uitleg over slagletter sieraden.

Bij het graveren van een naamplaat armbandje legt de juwelier het zilver onder een machine en wordt de naam er oppervlakkig in gegraveerd. Bij het stempelen met slagletters, zoals ik doe, sla ik elke letter er met een hamer in. Daardoor krijg je een diepere afdruk in het zilveren naambedeltje en geeft het een robuuste uitstraling. Het is echt handwerk en dat kun je zien. Hiermee geef je extra persoonlijkheid aan het baby sieraad en dat valt op.

Baby naamarmbandjes met verschillende lettertypes

De naam kan ik in verschillende lettertypes voor je op het naamplaatje stempelen. Afhankelijk van de lengte van de naam en de uitstraling waar je naar zoekt heb je de keuze uit:
> Script: een klein lettertype met handgeschreven uitstraling (hoofd- en kleine letters)
> Spice: een hoog en smal lettertype met een hippe boho uitstraling (alleen hoofdletters)
> Boy: een stoer en typemachine-achtig lettertype (hoofd- en kleine letters)
> Girl: een krullerig en meisjesachtig lettertype (hoofd- en kleine letters)
> Monogram: sierlijke grote letters met krullen (alleen hoofdletters)

En op de achterkant is er ruimte om een datum voor je stempelen, bijvoorbeeld de datum van het doopfeest als je op zoek bent naar een origineel doopcadeau. Of een symbool dat veel betekenis voor je heeft, of voor de baby voor wie het naamarmbandje is. Denk aan symbolen voor liefde, geluk, of iets dat met geloof te maken heeft. Er zijn meer dan 50 designs om uit te kiezen.

Samen vormt het een uniek baby sieraad waar er geen twee op de wereld van bestaan. En dat is natuurlijk extra leuk om te geven aan de baby en haar moeder. De symbool bedels passen ook erg goed bij de bijpassende mama sieraden om een unieke set te creëren.


Laatst bekeken producten