Zilveren bedels om je sieraad nóg meer betekenis te geven

Wil je je LOVY armband uitbreiden? Hieronder vind je verschillende zilveren bedels die perfect aan jouw sieraad passen. Denk aan 3D bedels, dus mooi aan alle kanten én gemaakt van sterling zilver. Daar kan geen laagje af gaan en daardoor blijven ze - net als je zilveren armband - voor altijd mooi. Kies uit een vorm (hartje, kruisje, belletje) of een parel of Swarovski bedel. Helemaal naar jouw wens, zoals jij dat mooi vindt.
Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Hartje bol

Hartjes! Liefde! Kan jij er - net als ik - ook geen genoeg van krijgen? Deze hartjes bedel staat symbool voor je liefsten. En je...

7,95

visibility
shopping_cart

Geluksbelletje

Deze bedel van een zilveren belletje aan je armband klinkt niet alleen heel lief, het verjaagt ook boze geesten. Volgens een oude...

7,95

visibility
shopping_cart

Kruisje

Dit zilveren kruisje staat symbool voor je geloof. Het past ook perfect bij doop- of communiesieraden.

7,95

visibility
shopping_cart

Swarovski hartje 10 mm

Dit blinkende Swarovski hart is meteen de eyecatcher van je armband of ketting. Schitterend in de zon of in het kaarslicht.

6,95

visibility
shopping_cart

Parel bedel 6 mm

Deze glanzende parel bedel is een chique aanvulling aan je armband. Parels tuttig? Classy zal je bedoelen!

3,95

visibility
shopping_cart

Swarovski bicone 6 mm

Een glinsterende touch voor aan je armband. Deze kristallen bicone van Swarovski heeft een prachtige glans met alle kleuren van de...

3,95

Zilveren bedels aan je armband of ketting

Een sieraad dragen dat niemand anders heeft. Dat is mogelijk als je deze zilveren bedels toevoegt aan je eigen of aan je LOVY sieraad. Want zo'n mama armband wordt extra speciaal als je er bijvoorbeeld een hartje aan hangt. Nog meer liefde en dat laat je zien.

Echt zilver

Alle sieraden die ik maak bestaan uit massief zilveren onderdelen. Dat houdt in dat elke zilveren bedel die je hier boven ziet, ook echt van sterling .925 zilver is. Die kan je oneindig dragen, zonder dat er een laagje af gaat en de bedel blijft dus voor altijd mooi en waardevol. Wel kunnen ze in de loop van de tijd wat aanslaan en oxideren, maar wanneer je ze oppoetst met een zilverpoetsdoekje, dan zijn je bedels zo weer glimmend.

Welke zilveren bedel kies jij?

Ik heb de bedels uitgezocht op vorm, symbool en betekenis. Dat betekent dat je niet alleen een mooi zilveren bedeltje aan je mama sieraad toevoegt, maar ook dat het extra betekenis geeft. Denk aan het zilveren geluksbelletje. Dat biedt bescherming tegen het boze oog en maakt ook nog eens een lief geluid.

Het kruisje staat voor het geloof, het hartje - uiteraard - voor de liefde en zo heeft elke zilveren bedel weer een eigen betekenis.

Hoe bevestig ik mijn zilveren bedel?

De bedels van zilver hebben stuk voor stuk een open oogje van 5 mm. Daarmee kan je ze aan je eigen sieraad bevestigen. Open het ringetje voorzichtig (naar voren en achteren) en hang het aan je armband of ketting. Voor de zekerheid kan jet het oogje laten dichtsolderen bij een juwelier in de buurt, dan weet je zeker dat het niet van je sieraad af kan gaan. Bestel je je bedel samen met een ander LOVY sieraad, dan zorg ik ervoor dat ze aan elkaar bevestigd worden.


Laatst bekeken producten