Bestsellers april: welke sieraden werden het vaakst besteld? Het is grappig om te zien hoe het aantal bestellingen per maand verschilt. Niet alleen qua aantallen, maar ook in het soort sieraden. Per maand geef ik een overzicht van de meest bestelde items in de LOVY webshop.

In de maand april zag ik een stijgende lijn in het zoeken naar de verschillende mama armbanden en kettingen. Dat is natuurlijk logisch omdat Moederdag voor de deur staat. Vooral mannen bestelden een mooie armband of ketting de namen van hun kinderen. 

Mama sieraden in april

De populairste sieraden voor mama's waren dan ook:
Cross my Heart ketting: deze ketting kan één voor meerdere voorletters van kindernamen dragen; het zilveren pijltje schiet als en Cupido recht in het hart van de drager, en dat is mama
Basic Beads met naam en hartje: de Basic Beads zijn verkrijgbaar in verschillende formaten (3 en 4 mm); de 4 mm is de meest populaire en hij valt goed op; de naam op de bedel is gemaakt in het moderne lettertype Spice en het hartje staat natuurlijk voor de moederliefde
Geboortesteen maart en april: geboortestenen worden steeds populairder; je kan ze samen met een ander sieraad bestellen (dan maak ik ze aan elkaar vast) of je kan ze los bestellen en dan zelf aan een kettinkje of je eigen sieraad bevestigen; elke geboortesteen staat voor je kindje dat in die maand is geboren.

Babysieraden in april

Veel klanten zochten ook naar verschillende babysieraden. Dat blijft toch de basis van al mijn sieraden, daar waar het ooit mee begon. Ze worden veel besteld als kraamcadeau of voor een kraamfeest. De populairste baby armbandjes deze maand waren:
Silver Hearts
Lucky wit
Lovely roze

Verder in april

Ik ben ook weer begonnen met bloggen, zowel in de shop als op mijn website. Daar verschenen artikelen over:

Twinning is hot: draag het zelfde als je dochter
Het is razend populair om als moeder dezelfde kleding te dragen als je dochter. Van matching schoenen en haardracht, tot complete outfits. Veel merken spelen er op in en hier lees je de leukste tips om te twinnen met je dochter.

5 alternatieven voor een babyshower
Hoewel babyshowers heel populair zijn, is niet iedere zwangere vrouw er blij mee. Op deze 5 manier kun je toch een leuk feestje vieren voor de zwangerschap, zonder dat het een verrassing is en er spelletjes gespeeld worden.

Tweede kind: geef je weer een babyshower en wat is een leuk cadeau?
Bij de geboorte van het tweede kind, hebben de ouders de meeste noodzakelijke spullen al. Het is dan ook steeds lastiger om een geschikt kraamcadeau te bedenken. En organiseer je bij de tweede weer een babyshower? Je leest de antwoorden in dit artikel.

Vooruitblik

Komende maand is het meivakantie en dan staat de winkel op een wat lager pitje. Ook dan zijn de meeste bestelling vast voor Moederdag, zo gaat dat elk jaar. Wees wel ruim op tijd met het plaatsen van je orde, want er zijn veel vrije dagen in de maand en dat heeft invloed op de levertijd.
 
  Laura van den Brink     25-04-2018 14:44