Bestsellers mei: welke sieraden waren het populairst Het is elk jaar het zelfde, rond Moederdag is het extra druk in de webshop. Dat is natuurlijk best logisch, want mama sieraden zijn natuurlijk een heel persoonlijk cadeau om te geven. Deze maand zijn het dus vooral de grotere maten die het meest werden besteld. Ik heb ze voor je onderverdeeld in de meest bestelde  armbanden en kettingen.

Zelf je sieraad samenstellen

Wist je trouwens dat al deze sieraden helemaal naar wens samen te stellen zijn? Als een armband in de shop met drie namen te zien is, kan je er ook maar 1 of juist 10 aan hangen (leuk voor oma). 

Omdat ik alle sieraden zelf maak, kan ik jouw bestelling helemaal maken zoals je wil. Aantal bedels, soort lettertype (ik heb 6 verschillende), eigen tekst, verschillende extra bedels of de geboortestenen van je kinderen per geboortemaand. Handig om te weten...

Mama armbanden

Deze drie zilveren armbanden voor mama's werden het meest online besteld in de maand mei:

Basic beads met naam en hartje
Dit is echt de bestseller van alle moeder armbanden in de webshop. De balletjes van deze armband zijn 4 mm in doorsnee. Precies mooi voor aan je pols en samen met het bolle hartje én de naam van je kindje is dit echt een heel persoonlijk sieraad. Voor Moederdag heb ik er ook een heleboel met twee namen mogen maken. Dan reeg in het hartje in het midden en had je links en rechts een naam. Het extra bedeltje voor de tweede naam vind je hier.

Bangle moederliefde
Op twee stond de zilveren bangle. Aan het hartje dat tevens slotje is kan ik verschillende bedels maken. Deze bestel je los erbij, zoals een naambedel, een zilveren bedel in een speciale vorm, een geboortesteentje of een symbool bedel. Er passen ongeveer 3 bedels aan het hartje, als je er meer aan je armband wil dan kan ik ze aan het grote deel van de armband bevestigen waar ze dan overheen schuiven.

Schakelarmband twee namen 
oals ik al eerder aangaf, kan je deze chunky schakelarmband samenstellen zoals jij dat mooi vindt. Op de bedel past ook één naam of op een iets grotere versie drie namen. Neem bij speciale wensen even contact op. Deze grove bedelarmband vind ik zelf al mooi genoeg met weinig bedels, maar je kan er oneindig veel moois aan hangen. 

Mama kettingen

Vlak voor Moederdag lanceerde ik op de valreep nog drie nieuwe mama kettingen. Ze werden goed ontvangen en er staan er dan ook twee van in de top 3. Dit waren de populairste kettingen voor moeders in de maand mei:

Cross my heart 
Deze zilveren pijltjesketting blijft nog steeds raak schieten in de harten van lieve mama's. Aan het pijltje met een klein hartje ernaast hangen de voorletters van je kinderen. Er passen er maximaal 3 op. Je kan ook kiezen voor één korte naam. Zelf vind ik deze ketting het mooist wanneer hij 'kort' gedragen wordt, ongeveer op 45 cm. Maar je kan het beste bij jezelf even nameten wat mooi valt.

Sunburst mama ketting met namen
De populairste van de nieuwe kettingen was de Sunburst ketting. De eerste die ik als combinatie met goud en rosé goud uitbracht. Het gaat hier om vergulde bedeltjes, van massief sterling zilver met een dun laagje goud of rosé goud. De letters van de namen staan mooi in het rond, waardoor ze als zonnestralen uit de hanger komen. Voor jouw eigen zonnestraaltje. Er passen ongeveer drie namen op de hanger.

Bar ketting met naam van je kind
Tenslotte de derde ketting met namen van je kinderen. Dat is een zogenaamde bar ketting. Een smalle rechte strook van sterling zilver waar ik de naam van je kind op stempel. Per kind bestel je één bar, dat is het mooiste. En ook hier kan je aangeven welke kleur je het hartje wil hebben. Ik maakte er verschillende met meerdere namen en dat was een mooi gezicht. Deze ketting staat het mooist als hij wat lager op de borst wordt gedragen. 

Overige populaire items

In mei waren de geboortesteentjes voor mei en juni het meest gewild. En ook naar de moeder en dochter armbandjes werd veel gevraagd. Soms met uitbreidingen voor wel 5 personen. Voor de dochters erbij en oma ook. Mooi als je samen zo'n generatieset kan dragen. 

Het was me de maand wel. Moederdag was super succesvol en heel erg druk. Gelukkig waren alle pakjes op tijd binnen en werden de moeders verrast met ook mooi cadeautje en een ontbijtje.
  Laura van den Brink     10-06-2018 10:54