Bij bepaalde momenten in een kinderleven wil je extra blijven stilstaan. Jouw liefde overbrengen, laten weten hoe welkom ze zijn op de wereld, dat je áltijd voor ze zal klaarstaan... Die betekenis geef je zélf aan de kindersieraden die ik voor je maak. Pas wanneer je ze cadeau geeft, krijgen ze hun speciale betekenis.


Bij speciale gelegenheden horen natuurlijk speciale kindersieraden. Ik heb dan ook geen sieraden 'op de plank' liggen, maar maak alles op bestelling. Zoek je een bijzonder geboortecadeau of wil je je petekindje een mooi armbandje geven voor haar doopsel? Ik help je graag om een bijzonder en persoonlijk cadeau samen te stellen.

Speciale cadeaus voor kinderen

In een kinderleven zijn er een aantal momenten die zeker cadeau-waardig zijn en waar echt iets bijzonders bij past. Dan kun je denken aan:
  • geboorte
  • doop
  • eerste verjaardag
  • communie
  • bruiloft van de ouders

Babysieraden om cadeau te geven

De geboorte kun je prachtig vastleggen voor later met een baby armbandje. Een armbandje dat om zo'n klein polsje past, bewaren de ouders voor later. Zo kun je terugkijken hoe klein het kindje was toen ze net was geboren. Het staat niet alleen heel schattig, maar heeft dus ook een speciale bewaarfunctie. Een cadeau voor nu en later.

Kindjes die gedoopt worden zijn meestal nog baby. Voor zo'n doopfeest zijn de symbolische dooparmbandjes weer heel geschikt. Met een kruisje eraan, of met een bedel waar de doopdatum op staat, er zijn genoeg mogelijkheden. Vaak vinden peetouders het lastig om iets speciaals te vinden om cadeau te geven tijdens zo'n doop, maar gelukkig kunnen ze terecht bij mijn doopcollectie en vinden ze altijd wel iets naar wens.

Het laatste babyfeest waar echt sieraden bij horen is de eerste verjaardag van een kindje. De kleintjes trekken hun mooiste kleertjes aan, het huis wordt versierd en de taart (en evt cake smash) besteld. Daar hoort dan een prachtig eerste verjaardags armbandje bij. Het liefst met een zilveren cupcake eraan of de naam van het kindje. Met het verelngkettinkje groeit het armbandje nog een paar verjaardagen mee, dus dat is zeker een mooi verjaardagscadeau.

Kindersieraden als kado

Ook voor de grotere kindjes kun je goed terecht bij LOVY. Meisjes die hun verjaardag vieren of die bruidsmeisje mogen zijn op de bruiloft van hun ouders. dat gebeurt steeds vaker. En omdat de ouders hun kinderen ook iets bijzonders als aandenken aan deze trouwdag willen geven, zijn de bruidsmeisjes sieraden daar heel geschikt voor. Vrijwel altijd komt de trouwdatum erop te staan, en vaak mag de naam van het kindje er ook op. 

De communie wordt ook steeds populairder in Nederland en Belgie. Daarom heb ik een uitgebreide collectie aan communiesieraden samengesteld. Juist op die dag - tijdens haar eerste heilige communie - krijgt ze een prachtige outfit aan en daar horen natuurlijk matching sieraden bij. Van oorbellen tot armbanden en van colliers tot complete communie sets. Er is oneindig veel mogelijk.


Laatst bekeken producten