De leukste cadeaus om de naam van je baby op te (laten) zetten Niets is leuker dan een gepersonaliseerd cadeau te geven aan een pasgeboren baby. Met de kersverse naam erop maak je zeker indruk bij de jonge ouders. Een kraamcadeau met naam is origineel en wordt langer bewaard dan welk ander cadeau.

Hieronder vind je een lijst met de leukste cadeaus met de naam van de baby erop:

Baby armbandje met naam

Uiteraard met stip op 1 raad ik de baby armbandjes met naam aan. Hier vind je een selectie met lieve zilveren naamarmandjes, maar je kan ook je eigen naamsieraad samenstellen. Kies gewoon voor een baby armbandje naar wens en een bijpassende naambedel (je kan kiezen uit verschillende lettertypes) en stop ze samen in je winkelmandje. Dan bevestig ik ze aan elkaar.

De baby armbandjes met naam groeien ongeveer 2 a 3 jaar mee en zijn gemaakt van sterling zilver. De armbandjes zitten in een mooi LOVY bewaardoosje.

Rompertje met naam

Je kan rompertjes met de naam van het kindje laten bedrukken. In mooie sierlijke lettertypes of juist wat stoerder. Misschien kun je ook de geboortedatum toevoegen. Lief voor op de foto, houd er wel rekening mee dat je het rompertje niet al te klein bestelt.

Houten blokken met naam

Houten speelgoed is helemaal in. Als duurzaam cadeau zijn speelblokken niet alleen leuk om neer te zetten, maar ook leerzaam voor de kleine. Zeker als zijn of haar naam erop staat, geeft het een heel leuk beeld in het babykamertje.

Mama armband met naam

Geef je liever een kraamcadeau aan de moeder? Dan is een ketting of armband met de naam van haar baby een heel mooi cadeau. Uiteraard helemaal van zilver, zodat het voor altijd mooi blijft en er geen laagje af kan gaan. Je vindt de verschillende mama armbanden hier in de shop.

Bewaarkist met naam

De eerste spulletjes van je baby zijn zo leuk om te bewaren voor later. Als je dat in een gepersonaliseerde kist doet, blijven ze mooi en bij elkaar. Dan kun je samen later terugkijken op het zoekenhuisbandje, de echofoto's, het speentje en het eerste pakje. Op de deksel van de geboortekist kan je de naam van het kindje laten branden om het extra persoonlijk te maken.

Houten spaarpotje met naam

Sparen, je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen. In de stijl van de houten blokken bestaan er ook hele leuke houten spaarpotten om te laten bedrukken met de babynaam. Gebruik is dat je alvast een paar centjes in de spaarpot doet als je die geeft.

Kledinghangers met naam

Zo'n kleintje heeft natuurlijk nooit genoeg kleding in de kast. Superleuk om een paar kledinghangers te geven met de naam van de baby erop. Daar mogen dan de mooiste baby outfits of een badjasje aan opgehangen worden. 

Muursticker voor in de babykamer

Je moet wel goed de stijl van de ouders weten, maar een muursticker voor in het kamertje is een heel origineel en persoonlijk cadeau. Voor op de muur boven het bedje of op de deur. Je kan ook kiezen voor een versje of een mooie spreuk, misschien wat er op het geboortekaartje stond?

Gepersonaliseerd kinderboek

Er zijn tegenwoordig heel veel verschillende soorten kinderboeken die je kan personaliseren. Je geeft dan gewoon de naam en verschillende eigenschappen van het kindje door via de website en dan rolt daar een heel persoonlijk verhaal uit. Extra leuk als ze wat groter zijn om samen te lezen voor het slapen gaan.

Koffertje met naam

Uit logeren gaan is vast nog niet aan de orde als de baby pas geboren is, maar zo'n klein koffertje met de naam erop staat echt superschattig in de babykamer. Of je bewaart er de eerste kleertjes in of speelgoed. Zo'n koffertje met naam kun je overal voor gebruiken en doe je nooit weg.

Badjasje met naam

Na het badderen is zo'n kleintje super glibberig. Een fijne badcape of badjasje is dan heerlijk om om je kleintje heen te slaan. Ook handig bij het babyzwemmen als je uit het water komt of als je naar het consultatiebureau moet. Als er dan een naam op het badjasje staat kan je het makkelijk terugvinden en het staat extra leuk.

Zilveren bestekje met naam

Een van de meest traditionele baby cadeus is een zilveren of verzilverd bestekje geven. Daar kan je de naam van het kindje in laten graveren. Handig om mee te leren eten en daarna te bewaren als aandenken voor later.

Geboorteposter met naam en geboortegegevens

Op Etsy kun je hele leuke geboorteposters vinden met de belangrijkste geboortedetails van de baby. Naam, geboortedatum, tijd, gewicht, locatie, lengte, etc. Er zijn verschillende designs en zo kan je een geboorteposter kiezen in stijl van de ouders. ook de geboorteposters van Birth Poster zijn geweldig, met een gestileerde afbeelding van de baby.

Speentje met naam

Speentjes heb je nooit genoeg en hoe handig is het om op de creche een speentje met naam te hebben. Zo is de kleine nooit zijn of haar speen kwijt en het staat ook nog eens heel leuk. Superhandige cadeautip en zeker een aanrader om er meerdere tegelijk te bestellen.

Lakentje met naam

Tot slot vind ik de lakentjes met naam ook een heel bijzonder cadeau. Op het gedeeltje dat je omslaat over het dekentje kan de de naam laten drukken of borduren. Heel stylish voor de aankleding van het babybedje en vooral een heel lief persoonlijk baby cadeau.

Je ziet het: er is tegenwoordig zóveel te koop met de naam van de baby erop. Ouders vinden dat extra leuk om als kraamcadeau te krijgen en voor later is het ook leuk voor het kind zelf. Kies iets dat binnen je budget past en wat past bij de stijl van de ouders, dan zit je helemaal goed. Succes!
  Laura     22-03-2019 21:02