Laat ze zelf iets moois uitkiezen

Twijfel je welk sieraad je het best kunt kopen, of welke maat? Laat het dan aan de jarige of pas bevallen moeder zelf over en geef een LOVY cadeaubon.

Ze zijn verkrijgbaar in verschillende bedragen, al vanaf €10,00. Je komt niet met lege handen aan, want deze cadeaubon wordt mooi verpakt in een gestreept doosje met LOVY logo. Dan weet je zeker dat je goed zit!

Wil je een een bon ter waarde van een ander bedrag dan hieronder? Mail me dan, dan maak ik er speciaal één voor jou.
Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Cadeaubon 10 euro

10,00

visibility
shopping_cart

Cadeaubon 25 euro

25,00

visibility
shopping_cart

Cadeaubon babyarmbandje

26,95

visibility
shopping_cart

Cadeaubon kinderarmbandje

29,95

Waarom kies je voor een cadeaubon?

Er zijn verschillende redenen om voor een cadeaubon van LOVY te kiezen. Bijvoorbeeld als je de keuze aan de ouders over wil laten. Als je ze bijvoorbeeld niet zo goed kent, of wanneer je twijfelt over welk kindersieraad ze het mooist vinden.

Ook kan het zo zijn dat de ouders verschillende cadeaubonnen vragen om zo een groter cadeau aan te schaffen, zoals een moeder en dochter set

Tenslotte is de meest voorkomende reden dat de naam van de baby nog niet bekend is. Wanneer je een cadeau wil geven bij een baby shower - vóór de geboorte dus - dan is een cadeau bon echt een aanrader.

Na de bevalling kan de moeder een mooi baby naam armbandje uitkiezen, waar ik dan de naam van het pasgeboren kindje op stempel. Dat doe ik met slagletters, waardoor je een mooie diepe afdruk krijgt van de naam.

Zo wordt je cadeaubon thuisgestuurd

Ook al geef je een waardebon, je wil toch een mooi cadeautje geven. Daar zorg ik voor. Je cadeaubon met daarop de code die je kan gebruiken in de webshop, pak ik in in een mooi cadeaudoosje met een cadeaupapiertje er omheen.

Je krijgt je bestelling snel thuisgestuurd, zodat je het pakje kan gaan geven tijdens het kraambezoek.


Laatst bekeken producten