Vind je mijn sieraden mooi? Hieronder heb ik de verschillende collecties bij elkaar gezet. Misschien ben je wel heel benieuwd naar het verhaal achter de zilveren geluksbelletjes. Of word je heel blij van de gekleurde edelsteen armbandjes uit de Colors of Joy collectie. Hieronder heb je alle sieraden overzichtelijk bij elkaar.


Collecties

Als sieradenontwerper is het fijn om met verschillende collecties te werken. Zo kun je een bepaald detail terug laten komen in verschillende sieraden. Zelf werk ik niet met een zomer- en wintercollectie, zoals bijvoorbeeld modeontwerpers dat doen. Zo zijn mijn armbanden tijdloos en kunnen het hele jaar doorgedragen worden. Ze zijn niet aan de mode onderhevig. Dat betekent dat je over een paar jaar een zelfde sieraad nog kan nabestellen.

Favoriet: de geluksbelletjes

Mijn favoriete collectie is die van de zilveren geluksbelletjes. Met deze Aziatische traditionele bedeltjes ben ik LOVY ooit begonnen. Je vindt ze terug in baby armbandjes, enkelbandjes en ook in bijpassende armbanden voor grotere meisjes en mama's. Je kan -  bij het geven - een mooi verhaal over de achtergrond van de belletjes vertellen en ze maken ook nog eens een mooi geluid. Dit soort details vind ik belangrijk om in mijn sieraden terug te laten komen. Daar houd ik van...

Nieuwe collectie

Ik breid mijn sieradenlijn steeds verder uit. Soms verdwijnen er sieraden en soms komt er een nieuwe lijn bij. De laatste series die ik toevoegde waren de geboortesteentjes en de sieraden voor mama. Daar is namelijk steeds meer vraag naar, vandaar dat ik die wensen dan vertaal in nieuwe armbanden en kettingen. 

Heb je zelf een goed idee voor een nieuwe collectie? Laat het me dan weten, ik ben erg benieuwd. En wie weet komen we tot iets moois.


Laatst bekeken producten