Wat geef je bij de geboorte cadeau aan de moeder? De geboorte van een kindje brengt zoveel teweeg bij de omgeving. De ouders zijn natuurlijk in de wolken, maar als grootouders, familie of vrienden wil je de kleine natuurlijk ook verwelkomen. Kraamcadeautjes meenemen zijn een manier om te laten blijken hoe blij je met de baby bent. Maar vergeet je ook de moeder niet?

Zelf ben ik ook helemaal blij als ik voor een baby mag gaan shoppen. Kleine kleertjes, spulletjes voor de kinderkamer of een baby armbandje uit mijn eigen collectie. Zo klein en zo schattig, het is moeilijk om de maat te houden in dat soort winkels.

Maar bedenk ook eens wie het zware werk heeft geleverd en wel wat pampering kan gebruiken. Juist ja, de kersverse mama mag je nu ongegeneerd in de watten leggen. Welke cadeautjes zijn leuk om haar te geven (hallo baargoud), als aandenken aan de geboorte van haar kindje?

Geboorte armband 'Zo welkom'

Deze zilveren bedelarmband is een moderne schakelarmband met een handgestempelde bedel. De armband kan aangevuld worden met andere bedels, zodat hij steeds voller wordt. Het lettertype dat gebruikt is heet Spice.

Bangle van zilver

Deze zilveren bangle sluit met een hart dat symbool staat voor de moederliefde. Aan het hart kun je verschillende bedels hangen. Bijvoorbeeld met de naam of voorletter van het kindje of de geboortesteen van de maand waarin de baby is geboren.

Moeder en dochter armband

Zo klein als ze zijn is twinning echt al heel leuk. Het samen dragen van dezelfde armband of outfit is super populair. En deze armbandenset van echt zilver staat voor altijd symbool voor de band tussen moeder en dochter.

Andere kraamcadeautjes voor de moeder

Geef haar een lekkere doucheset of een heerlijke geur die haar altijd aan dit moment zal blijven herinneren. Tijd om te lezen is er vast niet met zo'n newborn, maar een mooi magazine kan je wel lekker doorbladeren. En iets lekkers kan ze ook vast waarderen, dus iets van chocola is altijd welkom. Geef je liever iets van een waardebon? Denk dan aan een bon voor een fotoboek, dan zal ze die zo snel mogelijk bestellen met de eerste foto's van de kleine.

Belangrijk is dus om de moeder niet te vergeten bij het geven van de kraamcadeautjes. Haar grootste cadeau heeft ze net gekregen, maar iets extra's met een mooie betekenis wordt altijd gewaardeerd.
  Laura van den Brink     23-05-2018 22:22