Hamsa bedel / Hand van Fatima
0 reviews | Review toevoegen

De hand van Fatima op deze bedel van echt zilver wordt ook wel Hamsa genoemd. Het brengt geluk en is ook nog eens prachtig en betekenisvol.

Verzendkosten

€ 3,95 

LET OP!

niet leverbaar (LOVY is gesloten)

€ 14,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
NIET LEVERBAAR
Op verlanglijst
 
Deze afbeelding van de Hand van Fatima (of Hamsa) vind ik echt heel prachtig. Hij is sierlijk en vooral heel betekenisvol. De hand heeft 5 vingers, waarvan de buitenste twee dezelfde vorm hebben. Het midden wordt opgevuld met twee liefdevolle harten. Het is een symbool voor geluk en heeft zijn oorsprong in het Midden-Oosten.

Stylish geluksbrenger


Hamsa betekent in het Arabisch 5. Het getal staat voor de vijf pijlers van de Islam. De sierlijke hand is mooi gedetailleerd versierd en staat prachtig aan een Ibiza achtige armband. Je kunt dit hangertje met de Hand van Fatima ook aan een heel fijn kettinkje dragen, op of onder je kleding. Want een geluksbrenger dragen die ook nog eens heel stylish is, wie wil dat nu niet?

materiaal: zilver
afmetingen: 13 mm doorsnee, 1 mm dik
werkwijze: gestempeld
symbool: geluk, spiritueel
collectie: Symbols

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten