Deze zilveren kinder kettingen zijn speciaal voor meisjes. Wie wil er nu geen prima ballerina, engeltje of prinsesje zijn? Ook de naamsieraden vallen vast in de smaak. Haar favoriete hanger zit zeker bij deze luxe collectie voor kinderen. Wat zal ze stralen als ze haar mooie cadeau opent!
Bezig met laden...
visibility

Naamketting 'Heart'

Deze hartjes ketting met naam is - met stip - de best verkochte ketting die ik maak. Haar naam komt op de hartvormige bedel en er hangt...

39,95

visibility

Zilveren kinder ketting Dream Big

Je kan alle bereiken, als je maar groot droomt! Geef je meisje deze bijzondere boodschap mee, daar heeft ze haar hele leven iets aan....

37,95

visibility

Eenhoorn ketting met naam

Met deze eenhoorn om je nek gebeuren de grootste wonderen! Het zilveren sterretje en de glinsterende kristallen zorgen voor extra magie....

35,95

visibility

Naam ketting meisje met parel

Op dit zilveren hangertje stempel ik de naam van jouw dochter. De zoetwaterparel in het midden maakt deze naamketting compleet.

33,95

visibility

Zilveren balletketting voor kinderen

Eerste positie, tweede positie... Is jouw dochter ook zo gek van ballet? Deze zilveren kinderketting met een balletschoentje eraan vindt...

31,95

visibility

Kroon ketting voor kinderen van zilver

Welk meisjes wil nu geen prinsesje zijn? Dat is snel geregeld met deze koninklijke ketting van echt zilver met een kroon en...

31,95

visibility

Kinder naamketting Modern met hartje

Deze lieve ketting met haar naam erop maakt vast indruk. Kies zelf de kleur van het zilveren hartje, ook goud en rosƩ.

32,95

visibility

Joy geboortesteen kinderketting

Het geboortesteentje van de maand waarin ze is geboren. Wat een symbolisch en fijn zilveren kettinkje, echt een bijzonder cadeau.

16,95

visibility

Kinderketting My Pearl

Dit kettinkje met zoetwaterparel staat vast prachtig om de hals van jouw oogappel. Fijntjes en toch chique, helemaal van echt zilver.

16,95

visibility

Letter ketting Dots

Haar voorletter op een zilveren bedeltje. Dat is nog eens een persoonlijke ketting. Uniek door de gestippelde letters.

28,95

De LOVY kettingen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes (van maat 35 tot en met 45 cm). Je kunt de juiste maat het beste vantevoren opmeten. Dat doe je door een touwtje op de juiste langte in de hals van je dochter te leggen. Bijvoorbeeld met de jurk die ze aan doet, als ze de ketting gaat dragen. Zo kun je zien hoe de halslijn valt en welke lengte daar het mooiste bij past.

De juiste lengte van een kinderketting

Voor sommige halslijnen is het mooi als het collier in het kuiltje van haar nek valt en soms is het mooier wanneer het een stukje lager valt. Te lang is niet altijd handig, dan kan een kind er mee blijven haken en dan is de ketting sneller stuk. De lengte van het touwtje leg je langs een liniaal en je hebt de juiste maat.

Echt zilver, hoe houd je het glimmend?

Alle kindersieraden van LOVY, dus ook deze meisjeskettingen, zijn gemaakt van echt zilver. Je hebt dus geen kans dat er een laagje zilver afgaat of dat de ketting van kleur verandert. Wel kan het zilver gaan oxideren. Oxidatie zorgt voor een donkere of doffe zweem op het zilver. Dat is eenvoudig te verhelpen door het met een LOVY poetsdoekje op te poetsen. Het laagje verdwijnt dan als sneeuw voor de zon en de ketting gaat weer mooi glanzen!

Speciale wensen

Mocht je speciale wensen hebben en je eigen sieraad voor je kind willen samenstellen, neem dat contact met me op. Ik heb verschillende kinderbedels op voorraad, die niet allemaal in de webshop staan. Ik denk graag met je mee.


Laatst bekeken producten