Kroontje
0 reviews | Review toevoegen

Voor welk prinsesje of prinsje is dit kroontje? Je kindje draagt het vast vól trots en het is nog van echt zilver ook.

Verzendkosten

€ 3,95 

LET OP!

niet leverbaar (LOVY is gesloten)

€ 14,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
NIET LEVERBAAR
Op verlanglijst
 
Je kindje is jouw eigen prinsesje (of prinsje), dat mag de hele wereld weten. Niet zo'n verwende, maar wel een heerlijk poppetje dat af en toe bést verwend mag worden. Zeker die kleine meisjes dromen ervan om in een sprookje voor te komen. Verkleed ze zich ook zo vaak als prinses? Dan is deze bedel zeker iets vor haar.

Want diep in ons hart willen we allemaal nog wel een prinsesje zijn en een kroontje dragen. Het spreekt tot de verbeelding en deze kroontjes bedel past daar perfect bij. Je kunt het aan elk baby- of kinderarmbandje in de webshop laten maken. En de naam van jouw prinsesje kan zelfs achterop, als het niet meer dan 6 letters is.

Dus: zet de koets maar vast klaar, trek je glazen muiltje aan en stop dit lieve zilveren bedeltje in je winkelmandje. Zo maak je je sieraad extra persoonlijk en heb je heel voordelig een zilveren kroontje in huis. Laat die prins op het witte paard nu maar langs komen...

materiaal: zilver
afmetingen: 13 mm doorsnee, 1 mm dik
inclusief: sterk zilveren oogje van 5 mm (open, om zelf aan je sieraad te bevestigen)
werkwijze: gestempeld
symbool: meisje, geboorte
collectie: Symbols

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten