Kruis bedel
0 reviews | Review toevoegen

Bedel met een kruisje erop, maar dan anders. Ik kan de doop- of communiedatum achterop stempelen. Dat maakt het extra persoonlijk.

Verzendkosten

€ 3,95 

LET OP!

niet leverbaar (LOVY is gesloten)

€ 14,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
NIET LEVERBAAR
Op verlanglijst
 
Wil je je eigen sieraad verfraaien met een kruisje? Dan is deze zilveren bedel een hele mooie keuze. Ik stempel deze zilveren plaatjes met verschillende symbolen. Dit kruisje wordt er dus met een hamer en stempel in geslagen. Misschien staat het symbool voor je geloof of hecht je er een andere waarde aan. Het wordt in ieder geval speciaal voor jou gemaakt.

Het kruisje kun je aan je eigen armband of ketting bevestigen. Aan elk kruisjes bedeltje hangt namelijk een open oogje waarmee je het kunt vastmaken. Vergeet niet om het oogje daarna even dicht te laten solderen bij een juwelier. Zo loop je niet de kans dat je het verliest.

Laura: "Iedereen heeft zijn eigen reden om een persoonlijke bedel te kopen. Daarom vind ik het ook zo fijn dat ik zoveel verschillende symbolen in mijn collectie heb. Je geloof is een belangrijk onderdeel van jezelf en wanneer je dat wilt uitdragen of als je er kracht uit put, dan kan zo'n kruisje bedel heel goed van pas komen."

Wil je iets op de achterzijde? Je kunt bij je bestelling aangeven dat je iets op de achterzijde wilt. Dat kost €4,95 extra en wordt meteen verrekend bij het bestelproces. Houd er wel rekening mee dat op de achterzijde maar 6 tekens passen. Denk aan een naam, een korte tekst (kreet) of een belangrijke datum.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten