Draag de namen van je kinderen altijd dichtbij je met deze originele mama sieraden. Ze krijgen met de jaren steeds meer betekenis.

Zo'n speciale ketting of armband van echt zilver, wil je nooit meer af doen. ⤵︎
Bezig met laden...
visibility

Schakelarmband 'mama' met drie namen

Mama's met drie kinderen opgelet! Want deze chunky moederarmband met de namen van je schatjes eraan is wel heel bijzonder.

87,50

visibility

Bedelarmband 'mama' met twee namen

Deze fotogenieke mama bedelarmband (halló Instagram) heeft een grove zilveren schakel. Een tijdloos sieraad dat je naar wens kan...

67,50

visibility

Basic beads 4 mm mama armband

Stoere mama armband van echt zilver die je zelf kan samenstellen. Met zilveren kralen van 4 mm in doorsnee.

39,95

visibility

Basic beads 3 mm mama armband

Mooi basisarmbandje van echt zilver waarmee je je eigen mama armband kan samenstellen. De kralen zijn 3 mm in doorsnee.

34,95

visibility

Zwangerschaps armband 'babyvoetjes'

Zo mooi om dit cadeau te krijgen als je (net) zwanger bent. Negen maanden lang draag je je kindje in je buik. Deze armband is alvast een...

54,95

visibility

Geboorte armband 'Zo welkom'

Pas geboren en zó welkom. Speciaal voor de pas bevallen mama is deze zilveren geboorte armband de kers op de taart.

56,95

visibility

Pure Mama

Parels, zilver en Swarovski kristallen in de kleuren van je zoon of dochter. Killer combinatie die zowel stylish is als heel symbolisch....

39,95

visibility

Silver Stars set

Samen kijk je naar dezelfde sterretjes, met deze lieve zilveren moeder & dochter armbandjes. Zo ben je altijd en overal bij elkaar.

71,90

visibility

Little Black Bracelet set

84,90

Complete mama sieraden collectie

De collectie moedersieraden van LOVY bestaat uit armbanden, kettingen en bedels. Elk sieraad verwijst naar de onvoorwaardelijke liefde die een moeder voor haar kinderen voelt. Het kan een symbool zijn (bv een hartje, een moeder en dochter of babyvoetjes) dat verwerkt is of de namen van de kinderen. Ook maakt ik gebruik van geboortestenen, voor elk kind een passend bedeltje dat hoort bij de geboortemaand.

Waar houden moeders van?

Er zijn verschillende trends op het gebied van mama sieraden. De belangrijkste vind je hier:
1. mix & match > geef haar een sieraad dat ze goed kan dragen bij haar andere sieraden, bijvoorbeeld een Basic Beads armbandje, dat matcht perfect bij een arm vol andere armbandjes
2. kindernamen > een mamasieraad krijgt extra veel betekenis als de namen of voorletters van haar kinderen hier in verwerkt zijn; zo'n armband of ketting heeft namelijk niemand en is speciaal gepersonaliseerd voor haar
3. voor altijd mooi (= massief zilver) > er zijn tegenwoordig zoveel moedersieraden op de markt, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Houd er wel rekening mee dat een armband die niet gemaakt is van echt zilver of echt goud, er na een poosje lelijk uit gaat zien. Bedenk dat - vooral bij een mama sieraad - ze het voor altijd wil bewaren. In dat geval is massief zilver de beste keus, zoals de mamasieraden in de webshop.


Wanneer geef je een mama sieraad?

Moeders denken liever aan hun kinderen dan aan zichzelf, dus ze kopen niet zo snel een sieraad voor zichzelf. Wat zijn nu de beste momenten of haar daar mee te verrassen?
1. Moederdag > dat is natuurlijk de meest logische dag om een moedersieraad cadeau te doen. Geef haar op Moederdag alle credits voor het opvoeden van jullie kinderen.
2. zwanger/geboorte > een kleintje onderweg of net geboren? Ook een perfect moment om een geboorte sieraad te geven aan de kersverse mama.
3. verjaardag > aan de mama (of oma) die alles al heeft is een sieraad met de namen van haar kinderen een geschenk uit de hemel. Gegarandeerd succes.
4. Valentijnsdag > Op de dag van de liefde laat je haar weten dat je niet alleen stapelgek op haar bent, maar ook op de rol van moeder die ze vervult. Een prachtig Valentijnscadeau met een dubbele betekenis.


Laatst bekeken producten