De mama armband die je nooit meer af wil doen.

De namen van je kindjes, hun geboortesteen of een speciaal symbool dat je raakt. Ik maak - speciaal voor jou, mama - de armband van je dromen â¤µď¸Ž
Bezig met laden...
visibility

Lovely Letters zilver 3 mm

Deze zilveren mama armband met de namen van je kinderen, wil je nooit meer afdoen. Met of zonder hartjes, mooi design.

42,95

visibility

Lovely Letters zilver 4 mm

Deze naamarmband is wat stoerder met de 4 mm kralen. Fijne armcandy met een hele speciale betekenis.

47,95

visibility

Basic beads 6 mm mama armband

Lekkere chunky bolletjes armband 6mm van echt zilver. Stel je eigen persoonlijke mama armband samen.

44,95

10%
visibility

Basic Beads 4 mm met naam en hartje

- BESTSELLER - Deze zilveren naam armband is niet alleen persoonlijk, maar heeft ook iets stoers. Helemaal van nu! De sierlijke letters...

63,85

57,50

visibility

Joy geboortesteen armband

Al je (klein)kinderen zie je terug in deze geboortesteen armband. Je stelt 'm zelf samen: elke maand heeft z'n eigen kleur. Draag 'm los...

38,95

18%
visibility

Closed forever armband met initiaal & datum

Aan deze sierlijke zilveren bedelarmband hang je de voorletters van je kinderen. Met de dag waarop ze werden geboren, dat maakt het extra...

54,95

44,95

visibility

Bedelarmband 'mama' met twee namen

Deze fotogenieke mama bedelarmband (hallĂł Instagram) heeft een grove zilveren schakel. Een tijdloos sieraad dat je naar wens kan...

67,50

visibility

Geboorte armband 'Zo welkom'

Pas geboren en zĂł welkom. Speciaal voor de pas bevallen mama is deze zilveren geboorte armband de kers op de taart.

56,95

visibility

Schakelarmband 'mama' met drie namen

Mama's met drie kinderen opgelet! Want deze chunky moederarmband met de namen van je schatjes eraan is wel heel bijzonder.

87,50

visibility

Zwangerschaps armband 'babyvoetjes'

Zo mooi om dit cadeau te krijgen als je (net) zwanger bent. Negen maanden lang draag je je kindje in je buik. Deze armband is alvast een...

54,95

visibility

Pure Mama

Parels, zilver en Swarovski kristallen in de kleuren van je zoon of dochter. Killer combinatie die zowel stylish is als heel symbolisch....

39,95

visibility

Basic beads 3 mm mama armband

Mooi basisarmbandje van echt zilver waarmee je je eigen mama armband kan samenstellen. De kralen zijn 3 mm in doorsnee.

34,95

visibility

Basic beads 4 mm mama armband

Stoere mama armband van echt zilver die je zelf kan samenstellen. Met zilveren kralen van 4 mm in doorsnee.

39,95

visibility

Miracle mama parelarmband 3 mm

Dit is echt een fijn parelarmbandje om samen met je andere mama armbandjes te dragen. Of om te matchen met je dochter, zo leuk samen!

38,95

visibility

Dots XL zilveren balletjes armband met hartje

Stoer, maar toch ook lief. Deze chunky balletjes armband is echt een mama armband die anders dan anders is. Echt zilver!

39,95

visibility

Silver Hearts mama armband

Deze liefdevolle armband met hartjes maakte ik speciaal voor superlieve mama's. De perfecte match voor bij je andere sieraden.

40,95

visibility

Joy balletjesarmband met parel voor mama

Zo'n balletjes armband is een geweldige aanvulling op jouw armcandy. Let vooral op het bijzondere detail: de glanzende parel in het midden.

38,95

visibility

Pure parel mama armband

Je kinderen zijn je pareltjes en met deze armband draag je ze vol trots elke dag met je mee. Ook verkrijgbaar in baby- en kindermaat.

36,95

Mama armbanden in alle soorten en maten

Omdat geen enkele moeder het zelfde is of dezelfde smaak heeft, heb ik verschillende soorten mama armbanden in mijn collectie opgenomen. Schakelarmbanden, geregen armbanden en bangles, die je stuk voor stuk kan personaliseren met bedels naar keuze. Bijvoorbeeld met de namen van je kinderen erop of met geboortestenen. Dat geeft wat kleur aan je zilveren mama sieraad en maakt jouw ontwerp uniek.

Zilveren armband met naam

De meest bestelde armbanden in de shop zijn die met de namen van de kinderen. Als moeder is dat toch het meest persoonlijke. Je hebt zo lang nagedacht over de perfecte naam voor je kindje en dan is het extra mooi om die aan je eigen armband te hangen.

Het maakt niet uit hoeveel kinderen je hebt, in principe kunnen er oneindig veel naambedels aan je zilveren armband gehangen worden, bv aan de bangle of de bedelarmband.

Je moeder armband uitbreiden

Een veel gestelde vraag is of ik de armband met naam bij de komst van een nieuwe baby kan uitbreiden. Je draagt 'm natuurlijk alleen maar met alle liefde als alle namen van je kinderen erop staan.

Bij de komst een een nieuw kindje bestel je gewoon een bijpassende bedel en dan zorg ik ervoor dat die aan je naamarmband komt. Zo wordt het echt een persoonlijk stuk waar je je leven lang plezier van hebt. Het is ook leuk om zo'n extra naambedel te vragen als kraamcadeautje.


Laatst bekeken producten