Deze symbolische mama kettingen zijn handgemaakt van echt zilver. De verschillende teksten (of namen) stempel ik letter voor letter in het zilver. Zo heb je met deze handgemaakte hangers écht iets bijzonders in handen. De liefde voor jouw kindje, gevangen in een bijzondere ketting. Wat wil je als moeder nog meer? Ook mooi om te geven, bijvoorbeeld op Moederdag of als geboortecadeau...
Bezig met laden...
11%
visibility

Naamketting rond met hartje

De naam van je kindje draag je vol liefde om je nek. Net als het vergulde hartje, alleen maar (moeder)liefde voor deze ketting.

36,85

32,95

visibility

BAR ketting met de naam van je kind

Stylish ketting voor moeders om de naam van je kindje altijd bij je te dragen. Met een superlief klein verguld hartje (ook verkrijgbaar...

49,95

visibility

Monstera ketting met geboortejaar

Deze mamaketting brengt je in tropische sferen met het trendy zilveren Monstera blad. Zo is de zomer nooit ver weg. De Romeinse cijfers...

53,95

visibility

UITVERKOCHT Cross my Heart ketting met voorletters

Eindelijk eens een stoere mamaketting! Met de voorletters van je kindjes aan het zilveren pijltje, met een bungelend hartje eraan. Deze...

44,95

visibility

SUNBURST mamaketting met namen

Deze ketting straalt, het lijkt alsof de namen van je kinderen er als zonnestralen uit komen. Er kunnen er ongeveer drie op. Het hartje...

47,95

visibility

Naamketting ARROWS

Cupido schoot zijn pijlen zó in je hart toen je je kindjes kreeg. Op deze speciale naamketting passen drie namen, die ik met slagletters...

41,95

visibility

Geboortesteen ketting JOY

Deze symbolische ketting met geboortestenen past niet alleen bij elke outfit, het heeft ook een heel fijn prijsje. Gemaakt van écht...

18,95

visibility

Mama baby ketting

29,95

visibility

Zwanger ketting

Als blijvende herinnering aan die bijzondere zwangerschap, geef je haar deze handgestempelde zwangerschapsketting. Helemaal van echt...

29,95

Mama ketting met de namen van je kinderen

De verschillende kettingen in mijn collectie hebben elk hun eigen betekenis. Je wil als moeder de namen van je kinderen natuurlijk het liefst zo dicht mogelijk bij je dragen.

Of een symbolische tekst die slaat op de liefde voor je kleintjes. Misschien de tekst van het geboortekaartje of een gedeelte van een songtekst die heel speciaal voor je is.

Hang er een geboortesteen aan

Omdat ik alle zilveren sieraden met de hand maak, kan ik ze voor je samenstellen zoals jij dat wil. De lengte van de ketting, de schakel, welke zilveren bedels of geboortestenen je om je nek wil dragen en welke namen er op komen.

Een geboortesteen staat voor de maand waarin je baby is geboren. Elke maand heeft zijn eigen geboortekleur en die is dan verwerkt in zo'n symbolisch bedeltje van Swarovski kristal.

Een gepersonaliseerde ketting, hoe leuk is dat

Juist omdat je als moeder iets bijzonders van je kinderen wil dragen is een hanger met de voornaam van je zoontje of dochtertje natuurlijk het mooiste dat je je kan bedenken. En komt er een baby bij, dan kan die naam ook weer toegevoegd worden aan je kettinkje.

Een mama sieraad van LOVY is dan ook iets dat je voor altijd wil dragen en bewaren. Geen trendy sieraad dat snel lelijk wordt en dat je na een paar keer dragen weg kunt leggen. Maar een met liefde gemaakt en solide ontwerp dat je echt die babytijd doet herbeleven, keer op keer.

Dat geldt natuurlijk ook als je op zoek bent naar een armband met naam.

Echt zilver .925

Ik maak alleen gebruik van door-en-door sterling zilver. Dan kun je je sieraad oppoetsen tot je een ons weegt, maar er gaat geen laagje af. Sterker nog, het wordt alleen maar mooier met de jaren omdat het zilver gaat leven.

Advies over moederkettingen

Ben je geen moeder, maar wil je je zus, vrouw of vriendin verrassen met een mooie ketting met naam of voorletter? Maar heb je geen idee hoe je dat aan moet pakken? Neem dan even contact met me op, dan overleggen we de mogelijkheden.

Want het is natuurlijk wel belangrijk dat je cadeau in goede aarde valt. Wist je trouwens dat ze heel populair zijn als Moederdag cadeau, als baargoud (cadeau na de bevalling) of om oma te verrassen met de namen van haar kinderen en kleinkinderen?

Veel gestelde vragen

Ik wil het als verrassing houden voor mijn vrouw, kan dat?

Ja hoor, ik stuur je bestelde ketting graag op naar een ander adres. Het liefst dat van een familielid, pakje naar bedrijven raken nog wel eens zoek binnen de werkomgeving.

Kan ik er later nog een naam bij bestellen?

Als je een mamaketting met losse bedels bestelt, dan kan dat zeker. Als je voor een hanger kiest waar meerdere namen of voorletters op staan, dan kan ik er niet zomaar een extra naam bij stempelen.

Het is een cadeau, kan je het mooi verpakken?

Ja uiteraard. Elke bestelling krijg je in een mooi bewaardoosje toegestuurd dat ik als cadeautje inpak. Heb je meerdere sieraden bestelt, dan zet ik op elk pakje wat erin zit. En je kan de wikkel er makkelijk af schuiven om vooraf even naar de mama ketting te kijken die je aan haar gaat geven. Wat zal ze blij zijn!


Laatst bekeken producten