Zo'n mama ketting die steeds meer voor je betekent.

Even voel je aan de hanger om je nek. De namen van je kindjes liggen er diep in. Zo zijn ze altijd dichtbij je, vlak bij je hart.

Ik maak jouw ketting van echt zilver, om eindeloos mee te gaan. Net als jouw moederliefde, forever. ⤵︎
Bezig met laden...
visibility

SUNBURST mamaketting met namen

Met deze ketting straal je! Alsof de namen er als zonnestralen uit 'shinen'. Er passen er ongeveer drie op. Het hartje in het midden is...

47,95

10%
visibility

Naamketting rond met hartje

De naam van je kindje draag je vol liefde om je nek. Net als het vergulde hartje, alleen maar (moeder)liefde voor deze ketting.

38,85

34,95

visibility

We are Family ketting met naambedels

Een echte familieketting kan je deze noemen. Op de ene zilveren bedel de naam van je jongste en op de andere die van je oudste. Het...

49,95

visibility

Bliss ketting met Initiaal bedels

Mooie combinatie voor mama's die van eenvoud houden. Voor elk kindje draag je een initiaalbedel, met daar omheen de geboortedatum...

32,95

visibility

Dots XL mama ketting met hartje

Vrouwelijk & stoer, past dat bij jou? Deze Ă©cht zilveren ketting heeft beide in zich. Een combi van grote en kleine balletjes, met een...

59,95

visibility

Geboortesteen ketting JOY

- BEST PRICE - Jouw geboortesteen ketting stel je hier samen voor wel een héél fijn prijsje. Kies welke maand(en) je wil en ik hang ze...

19,95

visibility

BAR ketting met de naam van je kind

Stylish ketting voor moeders om de naam van je kindje altijd bij je te dragen. Met een superlief klein verguld hartje (ook verkrijgbaar...

49,95

visibility

Monstera ketting met geboortejaar

Deze mamaketting brengt je in tropische sferen met het trendy zilveren Monstera blad. Zo is de zomer nooit ver weg. De Romeinse cijfers...

53,95

visibility

Naamketting ARROWS

Cupido schoot zijn pijlen zĂł in je hart toen je je kindjes kreeg. Op deze speciale naamketting passen drie namen, die ik met slagletters...

41,95

visibility

Mama baby ketting

29,95

visibility

Zwanger ketting

Als blijvende herinnering aan die bijzondere zwangerschap, geef je haar deze handgestempelde zwangerschapsketting. Helemaal van echt...

29,95

Mama ketting met de namen van je kinderen

De verschillende kettingen in mijn collectie hebben elk hun eigen betekenis. Je wil als moeder de namen van je kinderen natuurlijk het liefst zo dicht mogelijk bij je dragen.

Of een symbolische tekst die slaat op de liefde voor je kleintjes. Misschien de tekst van het geboortekaartje of een gedeelte van een songtekst die heel speciaal voor je is.

Hang er een geboortesteen aan

Omdat ik alle zilveren sieraden met de hand maak, kan ik ze voor je samenstellen zoals jij dat wil. De lengte van de ketting, de schakel, welke zilveren bedels of geboortestenen je om je nek wil dragen en welke namen er op komen.

Een geboortesteen staat voor de maand waarin je baby is geboren. Elke maand heeft zijn eigen geboortekleur en die is dan verwerkt in zo'n symbolisch bedeltje van Swarovski kristal.

Een gepersonaliseerde ketting, hoe leuk is dat

Juist omdat je als moeder iets bijzonders van je kinderen wil dragen is een hanger met de voornaam van je zoontje of dochtertje natuurlijk het mooiste dat je je kan bedenken. En komt er een baby bij, dan kan die naam ook weer toegevoegd worden aan je kettinkje.

Een mama sieraad van LOVY is dan ook iets dat je voor altijd wil dragen en bewaren. Geen trendy sieraad dat snel lelijk wordt en dat je na een paar keer dragen weg kunt leggen. Maar een met liefde gemaakt en solide ontwerp dat je echt die babytijd doet herbeleven, keer op keer.

Dat geldt natuurlijk ook als je op zoek bent naar een armband met naam.

Echt zilver .925

Ik maak alleen gebruik van door-en-door sterling zilver. Dan kun je je sieraad oppoetsen tot je een ons weegt, maar er gaat geen laagje af. Sterker nog, het wordt alleen maar mooier met de jaren omdat het zilver gaat leven.

Advies over moederkettingen

Ben je geen moeder, maar wil je je zus, vrouw of vriendin verrassen met een mooie ketting met naam of voorletter? Maar heb je geen idee hoe je dat aan moet pakken? Neem dan even contact met me op, dan overleggen we de mogelijkheden.

Want het is natuurlijk wel belangrijk dat je cadeau in goede aarde valt. Wist je trouwens dat ze heel populair zijn als Moederdag cadeau, als baargoud (cadeau na de bevalling) of om oma te verrassen met de namen van haar kinderen en kleinkinderen?

Veel gestelde vragen

Ik wil het als verrassing houden voor mijn vrouw, kan dat?

Ja hoor, ik stuur je bestelde ketting graag op naar een ander adres. Het liefst dat van een familielid, pakje naar bedrijven raken nog wel eens zoek binnen de werkomgeving.

Kan ik er later nog een naam bij bestellen?

Als je een mamaketting met losse bedels bestelt, dan kan dat zeker. Als je voor een hanger kiest waar meerdere namen of voorletters op staan, dan kan ik er niet zomaar een extra naam bij stempelen.

Het is een cadeau, kan je het mooi verpakken?

Ja uiteraard. Elke bestelling krijg je in een mooi bewaardoosje toegestuurd dat ik als cadeautje inpak. Heb je meerdere sieraden bestelt, dan zet ik op elk pakje wat erin zit. En je kan de wikkel er makkelijk af schuiven om vooraf even naar de mama ketting te kijken die je aan haar gaat geven. Wat zal ze blij zijn!


Laatst bekeken producten