Moederliefde bedel
2 reviews | Review toevoegen

De liefde tussen moeder en kind wordt op deze symbolische bedel vastgelegd. De moeder houdt haar baby beschermend vast. Wat een prachtige hanger.

Verzendkosten

€ 3,95 

LET OP!

niet leverbaar (LOVY is gesloten)

€ 14,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
NIET LEVERBAAR
Op verlanglijst
 
De liefde tussen moeder en kind wordt gesymboliseerd door deze zilveren bedel. Een prachtige lijntekening die ik - door middel van een stempel - met kracht op een zilveren plaatje sla. Het bedeltje kun je aan één van de LOVY moedersieraden laten maken, maar je kunt ´m natuurlijk ook aan je eigen armband of ketting bevestigen. En op de achterkant kun je een naam, datum of een lieve - korte - tekst laten zetten.

echt zilveren bedel, 13 mm doorsnee (ongeveer zo groot als je duimnagel), 0,8 mm dik
inclusief open ringetje om het zelf aan je sieraad te bevestigen
in luxe LOVY bewaardoosje
symbolisch moedercadeau

Hoewel er maar één moeder en kind op het hangertje staan, geldt het symbool natuurlijk voor al je kinderen. Het vertegenwoordigt de ´moederliefde´. Ook al heb je 5 kinderen, ze zijn je allemaal even lief.

Meer symbolische bedeltjes

In de Symbols serie van LOVY heb ik nog meer zilveren bedeltjes die passen bij dit thema, bijvoorbeeld de Family Tree (familieboom) die de hele familie voorstelt en de slot- en sleutel hangertjes. Die vertegenwoordigen de sleutel tot je hart. Aan het sieraad van je dochter hangt dan het sleuteltje en aan die van jezelf het slot. En net als bij de moederliefde bedel kun je iets op de achterzijde laten stempelen voor 4,95 extra.

Overleggen over je moedersieraad?

Ik kan me voorstellen dat je vooraf even wilt overleggen. Bijvoorbeeld over een combinatie die je wilt maken. Dat kan, het liefst per email > info@lovy.nl. Dan neem ik zsm contact met je op.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Margreet - 20-03-2017 19:17

Ik heb het bedeltje goed ontvangen, ik ben er heel blij mee! Het is erg mooi geworden en ik was verrast dat het zo mooi was ingepakt.

Chantal - 20-07-2014 23:33

Ik heb de bedel vandaag ontvangen, ik ben er super blij mee en ga het met trots dragen.

Laatst bekeken producten