Moederdagcollectie 2018: mama sieraden van echt zilver Wie op zoek is naar originele mama sieraden om goed mee voor de dag te komen deze Moederdag, is bij LOVY aan het juiste adres. Het luxe kindersieradenmerk heeft namelijk naast een uitgebreide collectie armbandjes en kettingen voor kinderen, nu óók een complete lijn voor hun mama's.

"Ik kreeg steeds vaker het verzoek van klanten of zo een bijpassend sieraad voor zichzelf konden bestellen. En omdat ik zelf moeder ben, kan ik me zo goed indenken dat de namen van je kinderen op een zilveren sieraad je meest dierbare Moederdag cadeau is.", aldus Laura van den Brink, eigenaar van LOVY.

Persoonlijke sieraden voor moeders

De moederdagcollectie bestaat uit verschillende zilveren armbanden en kettingen die gepersonaliseerd kunnen worden. Met de namen van je kind(eren), hun geboortedata, diverse symbolen en er is eventueel ook ruimte voor een baby die nog geboren moet worden. Deze slaglettersieraden maakt ze met metaalstempels en een hamer.

Zijn deze mama sieraden alleen leverbaar rondom Moederdag?

Nee, de mamasieraden zijn het hele jaar door leverbaar (uiteraard). Ze zijn niet alleen zeer geschikt als cadeau voor Moederdag, maar ook als geboortecadeau of voor de verjaardag van een mama of oma. Bijvoorbeeld met de namen van je kinderen of met geboortestenen.

Dit jaar valt Moederdag op zondag 13 mei 2018. De levertijd van de sieraden is ongeveer een week, dus houd daar wel rekening mee. De moedersieraden worden geleverd in een luxe bewaardoosje en mooi als cadeau verpakt.

Voor meer informatie over de LOVY mama collectie neem je contact op met me.
 
  Laura van den Brink     30-03-2018 12:49