Kinder naam armbandjesLaten we eerlijk zijn: een kinderarmbandje met naam is natuurlijk duizend keer zo bijzonder dan een ander cadeautje. Zeker als de letters met de hand in het zilver worden geslagen. 

Zo'n persoonlijk armbandje geef je niet zomaar. Bedenk jij een goede gelegenheid, dan maak ik zo'n prachtig sieraad. Voor je dochter, kleindochter of nichtje.


Kinderarmband met naam als mooiste cadeau

Als je wil scoren met het mooiste, meest persoonlijke cadeau, dan is een naamarmbandje als deze heel geschikt. Het voordeel van de zilveren bedel is dat deze voor altijd mooi blijft. Ik maak alleen gebruik van sterling zilver, dus door en door. Jee hoeft dus niet bang te zijn dat er een laagje af gaat.

Hoe lang is haar naam?

Omdat ik de naam met slagletter stempels in het zilver hamer, passen er maar een maximaal aantal letters op. Kijk bij elke armband hoeveel letters erop passen. Anders kies je voor alleen de voorletter in een sierlijke krulletter.

Zijn naamarmbandjes voor kinderen niet ouderwets?

De ouderwetse naamplaat armbandjes zijn inderdaad redelijk passé. Je kan ze nog bij elke juwelier kopen. Maar wil je echt iets bijzonders, dan kun je het beste kiezen voor een LOVY kinderarmbandje met naam van zilver. Elke armband wordt geleverd in een luxe bewaardoosje, dus je kan het meteen aan de birthday girl geven.


Laatst bekeken producten