Persoonlijke naamketting voor je kind

Van Anna tot Zoë, álle meisjesnamen staan natuurlijk prachtig op zo'n zilveren naamketting voor een kind. Met de hand sla ik de letters in deze hangers. Echt handwerk dus, persoonlijker kan niet! Kies voor een disc, een hartje of een beertje, precies de ketting met naam die bij haar past.
Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Naamketting 'Heart'

Deze hartjes ketting met naam is - met stip - de best verkochte ketting die ik maak. Haar naam komt op de hartvormige bedel en er hangt...

39,95

visibility
shopping_cart

Eenhoorn ketting met naam

Met deze eenhoorn om je nek gebeuren de grootste wonderen! Het zilveren sterretje en de glinsterende kristallen zorgen voor extra magie....

35,95

visibility
shopping_cart

Naam ketting meisje met parel

Op dit zilveren hangertje stempel ik de naam van jouw dochter. De zoetwaterparel in het midden maakt deze naamketting compleet.

33,95

visibility
shopping_cart

Zilveren naamketting met voetbal

De liefde voor voetbal, nu ook verwerkt in deze gave naamketting voor een jongen. De bal ligt op het naamplaatje en ik stempel zijn naam...

42,95

visibility
shopping_cart

Star zilveren ketting met naam

Zijn naam op een langwerpige dogtag gestempeld. Ketting en hanger zijn helemaal van echt zilver. Stoer en robuust, van deze naamkettingen...

37,95

visibility
shopping_cart

Kinder naamketting Modern met hartje

Deze lieve ketting met haar naam erop maakt vast indruk. Kies zelf de kleur van het zilveren hartje, ook goud en rosé.

32,95

visibility
shopping_cart

Joy geboortesteen kinderketting

Het geboortesteentje van de maand waarin ze is geboren. Wat een symbolisch en fijn zilveren kettinkje, echt een bijzonder cadeau.

16,95

visibility
shopping_cart

Kinderketting My Pearl

Dit kettinkje met zoetwaterparel staat vast prachtig om de hals van jouw oogappel. Fijntjes en toch chique, helemaal van echt zilver.

16,95

visibility
shopping_cart

Letter ketting Dots

Haar voorletter op een zilveren bedeltje. Dat is nog eens een persoonlijke ketting. Uniek door de gestippelde letters.

28,95

Naamketting kind

Hoe persoonlijk is een naam ketting voor een kind? Helemaal van echt zilver en gepersonaliseerd met de voornaam van je dochter of zoon. Zo'n sieraad blijft een bijzonder aandenken, ook als ze later groot zijn. Ik weet zeker dat die zilveren ketting met naam in een sieradendoosje bewaard blijft voor hun eigen kinderen later. Echt een origineel cadeau om te geven.

Ketting met naam van je kind

Waarom zou je eigenlijk kiezen voor zo'n ketting met naamplaatje? Je kan natuurlijk altijd kiezen voor een ander soort bedel, maar de naam van je kind is extra speciaal. Dat maakt het extra persoonlijk en doordat ik gebruik maak van slagletter stempels is geen enkele naamketting van LOVY het zelfde. De letters stempel ik stuk voor stuk in het zilver en daarna polijst ik het helemaal glimmend. Stempelen is overigens een andere techniek dan graveren, dus voor gegraveerde kinderkettingen met naam verwijs ik je graag naar een lokale juwelier.

Stel je eigen ketting met naam samen

Staat hieronder niet het kettinkje dat je op het oog had bij? Die kun je gewoon laten maken. Kies dan uit een van de verschillende zilveren naambedels. Deze hangers hebben ook een naam of voorletter en je kan ze uitbreiden met geboortesteen bedels of andere zilveren bedeltjes. Samen maak ik ze voor je aan een kinderketting en dan heb je echt iets origineels.

Voor altijd

Wil je de naam van je dochter voor altijd vereeuwigen in een naam ketting? Goede kans dat je slaagt bij LOVY kindersieraden, want ik heb een ruime collectie met zilveren naamsieraden. Laat haar voornaam stempelen (dat is anders dan graveren) op een munt, een hartje of zelf een teddybeer. Bij elk artikel staat vermeld hoeveel letters er op de naamhanger passen.

Met naam of datum

De kettingen met naam worden cadeau gegeven tijdens speciale gebeurtenissen. Zo geven ouders die gaan trouwen hun kinderen een sieraad met daarop de trouwdatum. Of geeft een peettante haar petekindje een naamketting met de datum van de doop erop. Dit maakt de kinderkettingen uniek en echt een bijzonder kado om te geven en te bewaren.

Naamkettingen voor jezelf

Ben je op zoek naar een kettinkje met naam voor jezelf? Dat kan natuurlijk ook! Met je eigen naam, die van je geliefde of die van je kind(eren). Bestel dan een langere maat zodat je hanger mooi om je hals valt. Houd er wel rekening mee dat ik niet op ellk naamplaatje evenveel letters kan stempelen. Neem bij vragen even contact met me op, dan help ik je verder. Je kunt natuurlijk ook bij de sieraden voor moeders kijken voor betekenisvolle teksten.


Laatst bekeken producten