Origineel cadeau voor oma van haar kleinkinderen: Joy geboortesteen ketting Oma is de beste én de liefste. En voor een speciaal cadeautje kies je dan graag ook iets bijzonders uit. Oma heeft alles al en vindt het vooral fijn wanneer je langskomt. Haar kleinkinderen zijn haar alles en het liefst heeft ze haar kleintjes altijd in de buurt, wanneer het maar kan.

Symbolisch cadeau voor oma

Daarom is deze ketting zo leuk om als kinderen samen te geven: met voor elk kleinkind een eigen geboortesteentje. Geboortestenen staan symbool voor de maand waarin ze zijn geboren. En als de schare kleinkinderen blijft groeien, komt er steeds een nieuw bedeltje bij.

Oma draagt deze ketting vast graag, want:
- het heeft een belangrijke symbolische waarde voor haar
- ze houdt wel van wat 'sparkle' van de Swarovski steentjes
- alle onderdelen zijn van echt zilver, dus er kan geen laagje af gaan

Samen geven

Een gezamelijk cadeau voor oma is extra leuk om te geven. Je kan net zoveel geboortestenen bij deze Joy ketting bestellen als je wil. Ik zorg ervoor dat ze alvast aan de ketting zijn bevestigd en doe 'm in een mooi bewaardoosje. Je krijgt je bestelling als cadeautje opgestuurd in een stevig doosje. En op het meegestuurde wenskaartje schrijf je jullie persoonlijke boodschap voor oma.

Online je geboortesteen ketting bestellen

Laat haar elke dag genieten van haar kleinkinderen en verras oma met een bijzondere ketting, bijvoorbeeld voor Moederdag. Je kan je bestelling gewoon in de webshop plaatsen en afrekenen. Kies voor de juiste lengte van de ketting en het aantal geboortesteentjes. Ik zorg er dan voor dat je ketting snel gemaakt wordt en per post naar je toekomt. En als je dat liever wil, kan ik de geboortesteen ketting ook direct naar oma sturen.

Oma's zijn niet meer de ouderwetse grootmoeders van vroeger. Ze staat kwiek en fit in het leven en hebben een hele goede smaak. Mocht bovenstaande ketting niet helemaal zijn wat ze mooi vindt, dan kan je nog verder kijken bij de andere mama (of oma) kettingen in de shop.
  Laura     16-01-2020 21:42