De eerste keer dat je je pasgeboren baby ziet, haar eerste verjaardag of de communie: allemaal bijzondere momenten die je wil vastleggen voor altijd. LOVY maakt kindersieraden {bewaarsieraden} die van generatie op generatie worden doorgegeven.

Kindersieraden vol liefde en geluk

Hallo, mijn naam is Laura van den Brink. Alle LOVY sieraden maak ik zelf in mijn eigen studio; handgemaakt van de mooiste materialen voor de allerliefste kindjes. LOVY (spreek je uit als là-vie) is een combinatie van de woorden lovely en lucky, liefdevolle kindersieraden vol geluk.

Pure sieraden, als een pasgeboren baby

Ik wil met mijn sieraden het gevoel overbrengen dat je krijgt als je je kindje voor de eerste keer in je armen houdt. Die pure liefde, zo mooi onder woorden gebracht door Stevie Wonder met het liedje Isn't she lovely* toen zijn eerste dochter net was geboren. Puur, teder, lieflijk en voor altijd, dat is waar LOVY voor staat: kleine sieraden met een grote betekenis.

Herinneringen om te bewaren voor altijd

LOVY kindersieraden zijn niet alleen bedoeld om te dragen, maar ook om te bewaren voor later. Een perfect cadeau voor de geboorte of de doop van een baby, een eerste verjaardag, communie, bruiloft of andere bijzondere gelegenheid. Het wordt ook wel een keepsake genoemd, een tastbare herinnering om te bewaren voor later.

* Isn't she lovely
Isn't she wonderful
Isn't she precious
Less than one minute old
I never thought through love we'd be
Making one as lovely as she
But isn't she lovely made from love

(Stevie Wonder)