Ribbon
0 reviews | Review toevoegen

Een van de meest bijzondere bedeltjes uit de collectie. Deze ribbon heeft te maken met een ernstige ziekte. Hopelijk geeft hij veel steun, echt een symbolisch teken.

Verzendkosten

€ 3,95 

LET OP!

niet leverbaar (LOVY is gesloten)

€ 14,95
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
NIET LEVERBAAR
Op verlanglijst
 
maakt je sieraad extra persoonlijk
écht zilver (.925)
kies het symbool dat bij jou past

Zilveren bedel Pink Ribbon

Dit symbool van het dubbelgevouwen lintje ken je misschien wel van Pink Ribbon. Het staat symbool voor mensen die te maken hebben - of hebben gehad - met een ernstige ziekte (meestal borstkanker). Zo'n bedel kun je geven aan iemand die wel een extra steuntje in de rug kan gebruiken. Om te laten weten dat je bij haar bent en aan haar denkt.

Symbool van kracht

Het kan natuurlijk ook symbool staan voor de ziekte die je hebt overwonnen. Om nooit te vergeten en dankbaar terug te dnken aan de moeilijke momenten, waar je uiteindelijk goed bent uitgekomen. In Amerika noemen ze dit lintje een awareness ribbon.

Wil je nog iets op de achterzijde laten zetten, dan kan dat. Denk bijvoorbeeld aan een datum, een jaartal, een naam of een korte tekst / uitspraak. 

Laura: "Je moet er toch niet aan denken dat je zo ziek bent. Maar juist dan zijn de mensen om je heen zo belangrijk. Als steun en toeverlaat, om je door die moeilijke periode heen te loodsen. Als 'helper' kan je je vriendin, moeder of zus extra steuntje geven door haar deze bedel te geven.

Maar hij kan ook een heel mooi symbool zijn voor degene die haar ziekte heeft overwonnen. Het gaat er uiteindelijk om wat jij erbij vertelt wanneer je deze ribbon aan haar geeft. Sterkte!"

Kenmerken

materiaal
sterling zilver (.925)
afmetingen
13 mm rond, 1 mm dik
achterzijde (optioneel)
datum (dd.mm.yy) of max. 6 letters
werkwijze
gestempeld met slagletters (LET OP! dit is handwerk en - anders dan bij graveren - nooit helemaal recht en uitgelijnd)
inclusief
zilveren oogje (5 mm) om bedel mee te bevestigen

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten