Kleur: alle roze kindersieraden De meeste meisjes gaan stralen bij het zien van een roze sieraad. Of dat een plastic Hello Kitty ketting is of een zilveren kinderketting, dat maakt ze tot op een bepaalde leeftijd niet uit. Roze is tegenwoordig bij uitstek een meisjeskleur en afgeleid van het Franse woord rose, voor roos. Loop een willekeurige speelgoedwinkel binnen en je ziet dat alles voor meisjes roze is of een roze verpakking heeft. Het zelfde geldt voor meisjeskleding. Met glitters en roze maak je je dochter vast heel erg blij.

Wist je dat vroeger de kleur roze juist voor mannen was?

Ik heb in mijn collectie verschillende sieraden met de kleur roze, zowel voor baby's, meisjes en hun mama's. Het zijn Swarovski kristallen die tussen de parels geregen zijn en een mooie glinstering hebben of roze rozenkwarts edelsteentjes met een zachtroze kleur.

Dit zijn de 5 meest bestelde roze sieraden op dit moment:

Cute, deze armbandjes hebben roze rozenkwarts edelsteentjes
Lovely roze, met roze Swarovski tussenkraaltjes
Twinkle star pink, met rozenkwarts edelsteentjes en een grote parel
Pure mama, met roze kristal als symbool voor een meisje 
Geboortesteen voor oktober toermalijn, gemaakt van roze Swarovski kristal

Ben je op zoek naar luxe kindersieraden in de kleur roze? Dan ben je bij LOVY dus aan het juiste adres. Wil je het liever wat neutraler houden, dan zijn de kinderarmbandjes helemaal van zilver misschien iets voor je. Of de parelarmbandjes met de crystal ab (transparante) tussenkraaltjes van Swarovski kristal misschien iets voor je.

Je bestelling wordt in ieder geval mooi ingepakt met een marmeren cadeauzakje en een roze lintje. Dan weet je meteen dat je goed zit met het cadeautje geven. 
  Laura van den Brink     09-05-2018 23:33