Sieraden geven voor Moederdag: hoe doe je dat? Ga er maar aan staan: een leuk Moederdag cadeau voor je vrouw, vriendin of je eigen moeder vinden. Met deze tips heb je binnen no time iets gevonden waar ze vast een zeker heel blij mee is. En het allerbelangrijkste is: je hebt er moeite voor gedaan. Want als moeder kan ik beamen dat dát uiteindelijk het meest waardevolle is van een perfect Moederdag cadeau: aandacht.

In dit artikel ga ik er vanuit dat je haar een sieraad wil geven voor Moederdag. Er zijn natuurlijk ontelbaar veel andere cadeaus te bedenken om je moeder mee te verrassen, maar zelf vind ik een persoonlijke armband of ketting altijd een schot in de roos. Zeker als die van echt zilver is, dan weet je zeker dat het heel lang meegaat.

Welk Moederdag sieraad kies je?

In mijn webshop heb je de keuze uit mama kettingen en armbanden met naam. De namen van je kinderen bedoel ik daarmee. Je kan ze ook aanvullen met geboortesteen bedels of losse naambedels, zo stel je helemaal je eigen sieraad op maat samen. Wil je liever geen namen, dan kan je ook kiezen voor een symbolische mama ketting.

Waar houdt ze van?

Ben je in de collectie aan het kijken en weet je echt niet wat je moet kiezen? Bedenk dan eerst of ze liever kettingen of armbanden draagt en wat daar dan mooi bij zou staan. Ik heb zelf alleen zilveren sieraden, maar sommige items kan ik aanvullen met een verguld of rosé vergulde bedel. Die matchen weer heel goed bij mama's die vooral gouden sieraden dragen.

Wat is de levertijd?

Houd er wel rekening mee dat ik alles met de hand maak en dat deze periode vlak voor Moederdag erg druk is. Kijk bij het artikel van je keuze welke levertijd erbij staat en wat de uiterlijke besteldatum is. Mocht je net te laat zijn, dan kan je altijd nog voor een cadeaubon kiezen. Op die manier kan ze zelf haar favoriete armband of ketting uitkiezen en je hebt je cadeautje binnen no time in huis.

Kan het nog uitgebreid worden?

Is je gezin nog niet compleet, dan wil je misschien weten of het mama sieraad nog uitgebreid kan worden met extra namen. In de meeste gevallen kan dat gewoon. Mail me even om vooraf te overleggen, dan kan ik je precies uitleggen bij welke zilveren hangers dat wel en niet kan.

Hoe geef je je Moederdag cadeau?

Als je zoveel moeite hebt gedaan om een prachtig cadeau voor haar uit te kiezen, geef het dan wel op een bijzondere manier. Misschien is het wel haar eerste Moederdag. Ik verpak het sieraad in een mooi bewaardoosje en pak het mooi voor je in. Als je het dan met een speciaal ontbijtje en handgeschreven kaartje, misschien met een mooie bos bloemen erbij geeft, dan maak je helemaal de blits.

Zo'n Moederdag sieraad dat speciaal voor haar is samengesteld draagt ze met zoveel liefde en ze doet het nooit meer af.
 
  Laura     21-04-2019 23:39