Draag samen een speciale moeder en dochter armband

Deze moeder en dochter armbanden zijn niet alleen heel mooi, maar ook vol symboliek. Wist je dat je van elk sieraad in de webshop ook een bijpassende mamaversie kan bestellen?

Je meisje zal het prachtig vinden om het zelfde armbandje als haar moeder te dragen. Van echt zilver, dus het is mooi voor altijd. Heb je speciale wensen, neem dan even contact met me op.
Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Silver Stars set

76,90

visibility
shopping_cart

Moeder dochter armband Dots XL met hartje

Stoere chuncky set - van écht zilver - om samen met je dochter te dragen. Deze armbandenset past overal bij en het lieve hartje geeft het...

69,95

visibility
shopping_cart

Circus set

66,90

visibility
shopping_cart

Starry Sky armbanden set

Stijlvolle moeder dochter set met zilveren sterren. The sky is the limit en de liefde die je voor je dochter(s) voelt is natuurlijk ook...

64,95

visibility
shopping_cart

Lemonade set

66,90

visibility
shopping_cart

Little Black Bracelet set

84,90

Moeder en dochter armbanden zijn voor altijd

Als je later terugkijkt op die kinderjaren zal je met extra plezier terugdenken aan die momenten dat je samen met je dochter dezelfde armband droeg.

Het gaat namelijk niet om het sieraad, maar meer om de symbolische waarde erachter. Meisjes vinden het prachtig om net-als-mama iets te dragen dat grote mensen ook hebben.

Stel je moeder dochter sieraad zelf samen

De sets kun je in feite helemaal zelf samenstellen. Kies het armbandje uit dat je mooi vindt en laat me voor je bestelt even weten dat je er een bijpassende mama armband bij wil bestellen. Meestal in maat 18 of 19 cm. Dan laat ik je weten wat de prijs van de set wordt en kan ik voor je aan de slag. Over het algemeen kan je er vanuit gaan dat de prijs van een mama armband 10 euro duurder is dan de baby armband.

Ook voor zus of oma

De moeder en dochter sieraden sets kan je natuurlijk ook uitbreiden met nog meer generaties. Denk aan je zus of je eigen moeder, de oma van je kinderen. Zo wordt jullie speciale band vastgelegd met door jullie zelf uitgekozen armbandjes of kettingen. Zo geef je een cadeau voor de hele familie en dat maakt het helemaal speciaal.


Laatst bekeken producten