Slagletter sieraden zijn helemaal hot! Zo'n 10 jaar geleden waaide deze trend van unieke geen-twee-zijn-hetzelfde sieraden over uit de Verenigde Staten. Toen begon ik voorzichtig met mijn eerste slagletters te slaan om een persoonlijke touch te geven aan mijn handgeslagen sieraden, met een hoop oefening en geduld. Mijn slagletter sieraden zijn inmiddels gewild in heel Nederland en België.

Mijn slaglettersieraden:    
// zijn met de hand en speciaal voor jou gemaakt
// hebben oneindig veel mogelijkheden
// maak ik van massief zilver, dus een sieraad voor altijd


We zijn nu jaren verder en ik heb honderden moeders blij mogen maken met een slagletter sieraad voor zichzelf of voor hun kind. Mijn collectie naamstempels is inmiddels ook flink uitgebreid en de ervaring die ik door de jaren heen heb opgedaan werpt ook zijn vruchten af.

De gepersonaliseerde sieraden die ik verkoop maak ik stuk voor stuk met de hand. En alleen van massief zilveren onderdelen. Dus geen staal of koper, alleen sterling zilver.

Om de letters op het zilver over te brengen maak ik gebruik van slagletters. Dat zijn stempels van een hard metaal die ik met een hamer in het zilver sla. Zo krijg je een afbeelding of naam of tekst. Zilver is heel geschikt voor het maken van slagletter sieraden, omdat het vrij zacht is en mooi blijft voor altijd.