Heb je een speciaal kindersieraad in gedachten, maar vind je in de LOVY collectie in de webshop niet helemaal wat je zoekt? Wil je een speciale set laten maken, of babysieraden in een kleur bijpassend bij je trouwjurk? Dat kan!

Uniek sieraad

Ik maak regelmatig sieraden op verzoek, buiten de standaard ontwerpen van de baby- en kindersieraden in de winkel om. Extra leuk, omdat je op die manier een cadeau laat maken dat niemand anders heeft. Soms verwerk ik een steen van een ander sieraad in een baby armbandje (bijvoorbeeld uit een erfstuk) of maak ik een moeder-en-dochter set die als geboortesieraden worden gegeven. Denk ook eens aan matching armbanden voor zusjes of aan herinneringssieraden.

Er is zóveel mogelijk...

Samen ontwerpen we jouw perfecte sieraad Je bent van harte welkom in mijn studio in Den Haag, maar als dat te ver weg is komen we telefonisch of per email ook heel ver. Meestal maak ik - op basis van je wensen - enkele voorbeelden. Die krijg je als foto gemaild en zo komen we uiteindelijk tot een prachtig resultaat. Schroom niet om mij je vraag voor te leggen. Mocht ik zelf niet iets voor je kunnen betekenen, dan kan ik je misschien alsnog verder helpen binnen mijn netwerk.

Neem contact op

Ik vind het ontzettend leuk om van klanten te horen waarom ze een bepaald kindersieraad willen kopen. Voor welke gelegenheid of met welke achterliggende gedachte. Zo kom ik vaak weer op nieuwe ideeën voor sieradenontwerpen en dat houdt me fris.

Tot snel! Groeten van Laura
info@lovy.nl