Sugar skull bedel
0 reviews | Review toevoegen

Prachtig gedetailleerde sugar skull op een zilveren bedel. Deze bestel je online bij LOVY. Ik stempel het symbool met een hamer en stempel op het plaatje.

Verzendkosten

€ 3,95 

LET OP!

niet leverbaar (LOVY is gesloten)

€ 14,95
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
NIET LEVERBAAR
Op verlanglijst
 

Zilveren sugar skull bedel

Deze sugar skull is veel meer dan alleen een doodshoofd op een zilveren bedel. Het Mexicaanse symbool voor de Dia de los Muertos, de herdenking van de doden elk jaar op 1 en 2 november. 

Sugar skull als symbool

Ik koos deze afbeelding om op te nemen in mijn collectie omdat er zo'n mooi verhaal bij hoort. De Mexicanen vieren jaarlijks de Dag van de Doden. Het is een officiele feestdag, net zoals Kerst of Pasen bij ons. Op die dag - altijd op 1 en 2 november (dus eigenlijk 'dagen') - herdenken ze de mensen die ze verloren zijn.

Ze houden hiermee de nagedachtenis aan de overleden persoon in ere. Het symbool staat tevens voor de dankbaarheid van het leven. En dat is natuurlijk zeker iets om te vieren.

Versierde schedel

Hoewel de doodskop of schedel misschien iets 'engs' over zich heeft, is het dus een heel mooi symbool. De schedel het heel mooi versierd en en gedetailleerd. Echt een aanwinst om als hanger aan je ketting of armband te hangen.

Kenmerken

materiaal
sterling zilver (.925)
afmetingen
13 mm rond, 1 mm dik
achterzijde (optioneel)
datum (dd.mm.yy) of max. 6 letters
werkwijze
gestempeld met slagletters (LET OP! dit is handwerk en - anders dan bij graveren - nooit helemaal recht en uitgelijnd)
inclusief
zilveren oogje (5 mm) om bedel mee te bevestigen

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten