Verfraai je armbandje van LOVY met deze zilveren bedels óf stel je eigen sieraad samen. Maak een keuze uit zilveren naambedels, symboolbedels, geboortestenen of zilveren figuurbedels zoals een hartje, belletje of kruisje.


Zilveren bedels om je sieraad extra persoonlijk te maken

Wist je dat je aan elk sieraad van LOVY een persoonlijk tintje kan geven? Kies daarvoor bijvoorbeeld een extra zilveren bedel of een naambedel waar ook een datum op de achterzijde gestempeld kan worden. Dan heb je echt een mama sieraad dat niemand anders heeft.

Ruime keuze

De collectie bedeltjes bestaat uit handgestempelde bedels, geboortestenen en bedeltjes in een bepaalde vorm, zoals een hartje en een kruisje. Op de ronde zilveren plaatjes kan ik een naam stempelen, een datum of een korte kreet. Maar je hebt ook de keuze uit tientallen symbolen.

De geboortesteentjes geven - letterlijk - kleur aan je sieraad. Elke steen staat voor een geboortemaand. Kies de geboortemaanden van je kindjes, dat maakt je armband of ketting extra persoonlijk.

Less = more: maak het niet te vol met zilveren bedels

Ook heb ik een wat kleinere selectie zilveren bedels in een bepaalde vorm. Die kun je mooi combineren met één van de sieraden uit de webshop. Houd er wel rekening mee dat less = more, dus maak het niet te gek met extra bedels. Zeker bij de baby sieraden, die zijn al klein en fijn genoeg en vaak is een extra naambedel wel voldoende.

Hoe worden de bedeltjes bevestigd?

Aan elk bedeltje dat je bestelt zit een zilveren ringetje. Dat is nog open, zodat je het aan je eigen sieraad kan (laten) bevestigen. Je buigt het ringetje open, hangt het aan je armband of ketting en buigt het vervolgens weer dicht.

Maar voor extra veiligheid en zekerheid dat je de bedel niet verliest, is het belangrijk om het ringetje goed dicht te laten solderen. Dat kan ik voor je doen, maar je kan het ook bij een lokale juwelier laten doen. Wanneer je je zilveren bedeltjes meteen samen met een ander sieraad bestelt, dan zorg ik ervoor dat ze stevig aan elkaar bevestigd worden.


Laatst bekeken producten